Friday, June 18, 2010


. shahjihan .

cuti sekolah sudah mau habis . tak dapat lagi aku nak ONLINE tiap tiap hari .
maklumlaa , dua minggu diberi cuti yang sangat sangat pendek bagi aku .
heh ! nak
tengok tv lagila tak bole miss , tambah tambah kalau ada cerita yang berepisod . HARUS tengok sampai habis .
tapi , SHAHJIHAN dah habes dah ! nasib baik habis betul betul habis cuti sekolah aku .
kalau tak , tak dapat aku nak tengok sebab aku bukannya outsider , dapat balik pon dua minggu sekali .

sedih :( betol tak ??
so , time nie la pon nak spend time dengan family , nak KUKIKUKI . ahahah ! macam tikus pon ada* semalam ,
khamis , tujuhbelasjun2010,
episod terakhir SHAHJIHAN! seronok yang teramat , macam nak join masok berlakon sekali sajaaa , haa ! apa gelak gelak ?? kau apa tau ?? aku tahu la aku nie bukannya pelakon terkenal macam kau . ahah ! aishah bersama lelaki si macho aku , jihan , johan ,jiman apa lagi ??? banyak sangat nama ? padahal sorang aja . hek ! aku suka ending yang sangat menarik . comel :)



4 comments:

.


...