Sunday, June 6, 2010

myspace semakin boooooring doooh ! facebook menjadi ikutan ramai (:

; )

eh ! eh ! lama tak update blog . sekarang nie facebook ! facebook ! facebook ! myspace

jadi boring dooooooowh ! mana tak nya makcik makcik , mak bapa , ustazah ustazah

kat sekolah pun dok melayan ingat macam kita kita je ka . huh !

ehem .. ehem .. testing! testing! sayaaa , sebagai pelajar sekolah yang masih masih

mentah ,, juga melayan facebook . tapii , facebook , facebook jugak . buku jangan lupa

ek , aida ! kadang kadang , facebook nie juga yang merosakkan budak budak macam

sayaaa . ahaaa , bla la aida . aku pon lebeh kurang jaa . cakap lebey lebey jaa . nak

mengingatkan kawan kawan . blluueekkk :p .

sakit hati tauu arkkk , quiz quiz yang tah papee . suka send sesuka hati . benda benda


yang tak patut dihantar . isk ! isk !isk! tambah tambah , yang chat tue . suka sangat

hantar hai boleh berkenalan , hai! , tak pon nak kawan boleh ? tolongggggg laaa ,

RAKAN RAKAN SEKALIAN ! bak cakap cikgu bm . tak suka ! tak suka! layan
orang orang yang macam tuuue . tolong hormati kalau dah tak dibalas . tak perlu dihantar beberapa kali laaaa , tapii , tak sampai hati lar pulak nak ignore mereka mereka tueeeee . ehek ! sayaa nie bukan jenis melayan melayan then terus kasi phone number . aik! terasa kaa ???

tapii , apa apa pun facebook tempat kita timee boring boring , have fun , melepaskan tension macam aku yang tiap tiap hari study ! ahahahaahaha , tipu jaa ! tak lar sampai tiap tiap hari kan !ehehehek! aku hanya ingin berkata kata bukan mengata ngata yaaa ! jangan salah pahamm . ukey (: nak pi sambung onlineeeee faceboook suda ! tata (;



2 comments:

.


...