Thursday, December 9, 2010

cerita apa yang pernah membuatkan korang mengalirkan air mata?

cerita apa yang pernah membuatkan korang mengalirkan air mata?

Answer here

cerita apa apa yang pernah membuatkan korang mengalirkan air mata ?

cerita apa apa yang pernah membuatkan korang mengalirkan air mata ?

Answer here

apa pendapat anda tentang lelaki yang SWEETTALKER?

apa pendapat anda tentang lelaki yang SWEETTALKER?

Answer here

sakit hati bila orang tanyaa ?

sakit hati bila orang tanyaa ?

Answer here

orang yang paling annoyed

orang yang paling annoyed

Answer here

Sunday, September 5, 2010

Entry aku kali ni nak cakap pasal raya . yey nak raya dah ! first of all , i wanna say , '' yeayyyy ! dah ingat password dah , so aku boley buat entry baru . ahaaaaa , i think this year punya raya , macam tak seronok jaa . tension tahu , tak ? from now onwards , i have to focus on my study hmm , fer sure for PMR . mama cakap , cukup cukuplaa online tu anddd i have to stop onlinee . maybe rarely online , maybe sehari just for half an hour okayyyy ! just now , baru habes studyyy geografi and do some mathematics exercise . as what teacher teacher sggs say , '' raya raya ni buka buku sama ya !one of it puan . nazariah , my mathematic teacher '' and i know i have to do that , based on my result . anddd i have to know that , PMR bermula tepat pada , 5 oktober 2o1o , berada di dewan peperiksaan . yeaa , of coarse aku orang pertama dalam ramai ramai yang nak ambek exam nanti , AIDA YASMIN okaay ! seyess , takut kot !yeaa , i have to be prepared frow now , my dear . apa apa pon , cuti dua minggu yang tak berapa nak panjang nie , aku hanya dibenarkan untuk beraya seronok beronok ronok hanya sehari sudah cukup untuk budak yang tak cukup matang macam aku yang nak ambil exam tak lama lagi . ahaaaaa , jangan heran kalau raya tahun ni aku pegang buku sejarah . okayy , okaay , i have to go now , lima minit kemudian , aidaa , STOPP onlinee bukak buku pulak !

Saturday, August 21, 2010

lama tak update blog , rite ?

toodayy , aku berkesempatan pulang ke rumah setelah beberapa minggu terperap di sana .

sangat menyedihkan , tahu ?

sangat sangat teruja bila first time , for this ramadhan bukak puasa dengan family . heh , sangat gembira :)!
tak percaya ? tengok ni muka aku , hee , gembira kan ? (senyum sampai ke telinga) setelah hampir 2 minggu berbuka puasa dekat dewan makan kesayanganku , ahaaa ,
amek hati sikit ,
lepas nie tukang tukang masak yang dimaksudkan , masak sedap sedap sikit okayy !

Stock Photo - two male chefs  and a female chef  preparing food  in the kitchen.  fotosearch - search  stock photos,  pictures, images,  and photo clipart

seminggu aku berbuka puasa dengan rasa geramnya sebabnyaa , dia buat hal pulak !!

excuse me , tahu la tension nak exam , tak payah la nak buat muka depan aku , baru nak

menikmati makanan sedap sedap , dari lapar terus kenyang , tak dak selera terus ,tahu ! bulan

bulan puasa nie , ingat nak tambah pahala , ni dok kumpul dosa pulak . aih ! aku tahu la kau

tengah menghadapi peperiksaan yang tak berapa besar sangat nie , aku pon sama macam kau .

baru ingat kalau ramadhan kali nie , nak merapatkan silaturahim dengan kau , tengok tengok

macam ni aku dapat . kalau setakat nak perli perli tak payah la , buat orang sakit hati . cuba

senyum semanis manis sebelum nie , terubat la sikit .nie setiap kali nak bukak puasa , tengok

muka kau terus bermuka muka pulak . maybe kau tak rasa apa yang aku rasa coz setiap kali

aku nak terpandang dia , mesti dia pon terpandang aku , sama sama muka cenggeh ,

even kau jarang cakap dengan aku , bila sekali kau cakap , bukan main baik , sekali tak cakap ,

tengok aku macam nak makan aku pon ada . so , aku harap lepas nie , kau dah tak tension

tension depan aku . nak tension tension jangan depan aku . nanti aku tengok kau , aku pulak

yang tension ! ahaaaa ;) haah , aku dah melalut sorang sorang pulak , tak perasan aku cakap

pasai dia sampai tak engat dunia . haih , tu la yang aku nak cakap pasai kau . tak dapat cakap

kat kau , cakap kat sini pun jadilah . nak cakap kat kau ?? , kena pelempang sekali dengan dia ,

tak pon terkena kata kata pedas sepedas pedasnya dengan dia , buat sakit hati ja kan ?

IKLAN UNTUK SEKETIKA , UNTUK MENYEDARKAN ORANG RAMAI !

PMR is coming dude ! get it ?! uhh , 48 more days okayyy .


sudah , sudah aida ! buat tambah dosa bulan bulan puasa nie !

harini bukak puasa aku makan
:)
mee kuah plus roti jala plus nescafe dari mama and donat .

huwaaa , kenyang , kenyang ! ARRRRK ! alhamdulillah , sudah kenyang sambung some mathematic exercise :)

.


...