Saturday, August 21, 2010

lama tak update blog , rite ?

toodayy , aku berkesempatan pulang ke rumah setelah beberapa minggu terperap di sana .

sangat menyedihkan , tahu ?

sangat sangat teruja bila first time , for this ramadhan bukak puasa dengan family . heh , sangat gembira :)!
tak percaya ? tengok ni muka aku , hee , gembira kan ? (senyum sampai ke telinga) setelah hampir 2 minggu berbuka puasa dekat dewan makan kesayanganku , ahaaa ,
amek hati sikit ,
lepas nie tukang tukang masak yang dimaksudkan , masak sedap sedap sikit okayy !

Stock Photo - two male chefs  and a female chef  preparing food  in the kitchen.  fotosearch - search  stock photos,  pictures, images,  and photo clipart

seminggu aku berbuka puasa dengan rasa geramnya sebabnyaa , dia buat hal pulak !!

excuse me , tahu la tension nak exam , tak payah la nak buat muka depan aku , baru nak

menikmati makanan sedap sedap , dari lapar terus kenyang , tak dak selera terus ,tahu ! bulan

bulan puasa nie , ingat nak tambah pahala , ni dok kumpul dosa pulak . aih ! aku tahu la kau

tengah menghadapi peperiksaan yang tak berapa besar sangat nie , aku pon sama macam kau .

baru ingat kalau ramadhan kali nie , nak merapatkan silaturahim dengan kau , tengok tengok

macam ni aku dapat . kalau setakat nak perli perli tak payah la , buat orang sakit hati . cuba

senyum semanis manis sebelum nie , terubat la sikit .nie setiap kali nak bukak puasa , tengok

muka kau terus bermuka muka pulak . maybe kau tak rasa apa yang aku rasa coz setiap kali

aku nak terpandang dia , mesti dia pon terpandang aku , sama sama muka cenggeh ,

even kau jarang cakap dengan aku , bila sekali kau cakap , bukan main baik , sekali tak cakap ,

tengok aku macam nak makan aku pon ada . so , aku harap lepas nie , kau dah tak tension

tension depan aku . nak tension tension jangan depan aku . nanti aku tengok kau , aku pulak

yang tension ! ahaaaa ;) haah , aku dah melalut sorang sorang pulak , tak perasan aku cakap

pasai dia sampai tak engat dunia . haih , tu la yang aku nak cakap pasai kau . tak dapat cakap

kat kau , cakap kat sini pun jadilah . nak cakap kat kau ?? , kena pelempang sekali dengan dia ,

tak pon terkena kata kata pedas sepedas pedasnya dengan dia , buat sakit hati ja kan ?

IKLAN UNTUK SEKETIKA , UNTUK MENYEDARKAN ORANG RAMAI !

PMR is coming dude ! get it ?! uhh , 48 more days okayyy .


sudah , sudah aida ! buat tambah dosa bulan bulan puasa nie !

harini bukak puasa aku makan
:)
mee kuah plus roti jala plus nescafe dari mama and donat .

huwaaa , kenyang , kenyang ! ARRRRK ! alhamdulillah , sudah kenyang sambung some mathematic exercise :)

5 comments:

.


...