Sunday, September 5, 2010

Entry aku kali ni nak cakap pasal raya . yey nak raya dah ! first of all , i wanna say , '' yeayyyy ! dah ingat password dah , so aku boley buat entry baru . ahaaaaa , i think this year punya raya , macam tak seronok jaa . tension tahu , tak ? from now onwards , i have to focus on my study hmm , fer sure for PMR . mama cakap , cukup cukuplaa online tu anddd i have to stop onlinee . maybe rarely online , maybe sehari just for half an hour okayyyy ! just now , baru habes studyyy geografi and do some mathematics exercise . as what teacher teacher sggs say , '' raya raya ni buka buku sama ya !one of it puan . nazariah , my mathematic teacher '' and i know i have to do that , based on my result . anddd i have to know that , PMR bermula tepat pada , 5 oktober 2o1o , berada di dewan peperiksaan . yeaa , of coarse aku orang pertama dalam ramai ramai yang nak ambek exam nanti , AIDA YASMIN okaay ! seyess , takut kot !yeaa , i have to be prepared frow now , my dear . apa apa pon , cuti dua minggu yang tak berapa nak panjang nie , aku hanya dibenarkan untuk beraya seronok beronok ronok hanya sehari sudah cukup untuk budak yang tak cukup matang macam aku yang nak ambil exam tak lama lagi . ahaaaaa , jangan heran kalau raya tahun ni aku pegang buku sejarah . okayy , okaay , i have to go now , lima minit kemudian , aidaa , STOPP onlinee bukak buku pulak !

3 comments:

  1. hohoho bgus lah cmtuh ;D
    ak igt lgik mse pmr wat time tuh tgh pose
    mlm tuh lps tarawih pun aku xblek umah tros =.="
    pdhal esok tuh peksa
    papehal pun ya bole on9 lama2 abis pmr nnti~
    good luck~

    ReplyDelete

.


...