Monday, December 28, 2009

pahit.manis.macam sugar ahah((:.my lyfe on 2oo9..
whatever happen i never forget all the moment i've been through on 2oo9..
plus when i stay in hostel 'st.george'(bangga nieyh nak gtaw)
that moment i never forget..

~memories.date.sweety.moment~

malam kebudayaan
wahhhh,,aku jadi busana muslimah and menari lagu kurik kundi,,ewaaahhh!!
competition tradisional dancing with geng kencana mutiara:
chun mei,sara,wani,athirah,wina,k.syaratul,k.meera,k.feera,k.awin,k.ainul,k.fara
sangat x leyh lupa time tuw..pegy perak and stay kat sana 2 hari..
and we got second place..bersyukur lar jugakkk..
yeyyy

5 ogos:kami sekali lagi dpanggel for dance tradisional on dewan sri pinang..huuu..sangat syokk ouh!!!
even that day a very short time,,but we enjoy every moment we r together
ahah ((:

yang x leyh lupa sangat sangat time yang sama jugak kawat TYT..adeyh,,penat glaaaa....aku taw lar aku x rety kawat..x yah lar nak panggel aku masok skali kan??tapi x paa la kan,,nak cari pengalaman rite??pada aku x taw langsung..hahahakkk!!!!
time tuw gak lar aku dah start...aishhhh..x yah sebut lar kat sini..mlaz r..cuma dia saja yang taw apa yang aku mksudkan,,kan??

kitkat??spa kitkat???timbul persoalan yang dya sendiri yg tnya..x kan ko x taw,,aku dah bg banyak signal kat ko,,pandai pandai r pikir..depan mata jaa....kew dya wut wut x tawuuu??
ahah:D
then,,we mcj mcj..im talking about someone to u,,but the person im talking about is u!!!!and dya masih mencari jawapan yang yang ada kat depan mata..
and..
1'st day raya:
im telling u the truth..who the real person..huh..u quiet!..what's wrong with u??u ask me tell tell the truth,,then i do what u want..u dissapeared just like that..till now,,im still cannot forget all that things..very very annoying!


2 comments:

  1. pengalam mematang kan kite , semoga 2010 menjadi lebih baek dr 2009 ;))

    ReplyDelete

.


...